Pokec Playlisty
Reklama

KKeiko lee - texty

Texty piesní

texty piesní

narozena 17. unora 1965, Keiko Lee je džezová spěvačka, puvodne z Koreje.
Diskografie - Imagine (1995)
Kickin' it with Keiko Lee (1996)
Beautiful Love (1997)
If it's Love (1998)
In Essence (2007)
Delight (2008)
Another Side of Keiko Lee ...
(2008) Fragile (2009)
Smooth (2010)
a jiné.
  ZOBRAZIŤ VIAC

    Video Preklad Karaoke Zobrazené


Správcom interpreta Keiko lee je SHINRA-YAMI; . Ak objavíš, že je tu niečo nesprávne, tak napíš správcovia.
Pokiaľ sa chceš stať tiež správcom, tak pošli žiadosť o správcovstvo Texty piesní, preklady a videoklipy sú vkladané registrovanými užívateľmi.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace.